Nya fälgar

Nya fälgar

Vi erbjuder ett brett sortiment utav fälgar och vi har många års erfarenhet tillsammans med våra fälgleverantörer och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de fälgar lyfter din bil till nya höjder och en ny upplevelse både på vägen och för ögat.

Köp dina fälgar hos oss på Bildäck i Sollentuna och vi lovar bra service och snabb leverans.

Ge din bil personlighet!

Med hjälp av våra leverantörers erfarenhet och kvalité gör vi det enklare för dig att välja rätt fälgar. Utan hjälp kan det lätt bli förvirrande och det finns många märken därute som inte håller  standarden. Vi på Bildäck i Sollentuna  kan det mesta som är värt att veta om fälgar.

Förutom utseendet, vilket vi förstås tycker är viktigt, finns det en del saker att tänka på vid valet av fälgar. Vilken storlek fälgen har påverkar till exempel direkt hur fordonet beter sig när du kör. Vilket material fälgen har och hur den är konstruerad har också betydelse. Det är också viktigt att ha koll på vilka mått som gäller för just ditt fordon. Vill du veta vilka mått som gäller för din bil kan du slå oss signal eller komma in direkt till oss på verkstaden i Sollentuna. Allt vi behöver är ditt registreringsnummer eller bilmodell så får du veta vilka mått som gäller för såväl däck som fälgar.

Kom in så bjuder vi på kaffe  samtidigt som du kan titta igenom det utbud som gäller för just ditt fordon så hjälper  vi dig  hela vägen från inköp till montering