Boka Däckhotell

Boka Däckhotell

Hos Bildäck i Sollentuna förvarar du dina däck i tryggt förvar. V tvättar dem noga innan vi lägger dem på sin förvaringsplats. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.

Däckhotell – en bra investering

Det finns flera bra anledningar till att lämna in dina däck för förvaring. Hos oss förvaras dina däck svalt och mörkt, vilket ökar däckets livslängd och kan spara dig pengar i form av längre perioder mellan däckbyten.
Utöver den rent ekonomiska fördelen kan du säkert själv komma på flera skäl till varför däckhotell och däckförvaring är en sund investering: du sparar plats hemma i garaget eller källarförrådet, du slipper smutsa ner dig i samband med däckbytet och du sparar definitivt tid på att låta oss ta hand om hela processen.

Hur gör jag?

Generellt kan du ofta boka däckhotell i samband med däckbytet, men då tjänsten har blivit alltmer populär hos våra kunder kan det också vara en bra idé att höra av sig i god tid för att säkerställa att dina däck får plats. En säsong innebär att vi förvarar dina vinterdäck tills det är dags att byta till sommardäck eller tvärtom, det vill säga förvaring i ca 4-6 månader.

Däckhotell och däckförvaringspriser

Däck förvaring personbil

13-16 tum 1 250 kronor
17-18 tum 1 500 kronor
19 tum och uppåt 1 750 kronor
Lätt lastbil 1 500 kronor
Service vid förvaring:

  • Vi skiftar dina hjul samt förvarar dom i våra lokaler ( samtliga hjul som förvaras hos oss är försäkrade)
  • Vi tvättar dina hjul, kontrollerar dina däck, mönsterdjup och lufttryck och informerar om ojämnt slitage och när det är dags att byta.
  • Vi kontaktar dig via telefon eller e-post om det skulle vara något problem med dina däck, innan det är dags att byta.

OBSalla priser avser 1 säsong.